National income Modeling under the Conditions of Transition - Kárász, Pavol
Charakteristika troch typov modelov vyjadrujúcich vývoj národného dôchodku v postkomunistickej ekonomike. Výsledky ukazujú, že najadekvátnejšie výsledky pre malú otvárajúcu sa ekonomiku v začiatočných fázach transformácie poskytuje taký model, ktorý pri zobrazení vývoja národného dôchodku rešpektuje vývoj finančných aj reálnych ekonomických tokov.