Jak zavést týmovou organizaci
Výrobca príslušenstva motorových vozidiel TRW Repa s. s r.o. (nemecká firma) - hľadá nové organizačné formy, snaží sa získať stratenú organizačnú schopnosť. Od 80-tych rokov zavádza tímovú organizáciu. Zmena štýlu riadenia a podnikovej kultúry. Vzdelávanie vedúcich pracovníkov. Začlenenie všetkých spolupracovníkov do projektu. Tréning tímových vedúcich a poradcov pre zákazníkov.