Zárobky poľnohospodárov rástli najpomalšie v celom národnom hospodárstve - Buchta, Stanislav
Komentované štatistické údaje o priemerných mesačných mzdách v poľnohospodárstve a ostatných ekonomických odvetviach v SR v r.1992-1993. Poradie okresov podľa nárastu priemerných mesačných miezd poľnohospodárov v uvedených rokoch.