Zákon o zamestnanosti - Schronk, Robert
Úplné znenie zákona o zamestnanosti č.1/1991 Zb. v znení zákona č.305/1991 Zb., zákona č.578/1991 Zb., zákona č.231/1992 Zb., zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.247/1993 Z.z. a zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.319/1993 Z.z., s výkladom.