Pohled do budoucnosti bytové výstavby - Beran, V.
Možné smery vývoja bytovej výstavby. Problém úrokovej miery. Štruktúra výdavkov domácností v ČR. Budúci vývoj bytovej výstavby v ČR - dve stránky - 1. spotrebiteľská a 2. investorská.