Zákon o vlastnictví bytů - Nesnídal, Jiří
Zákon č. 72/1994 Zb., ktorým sa upravujú niektoré spoluvlastnícke vzťahy k budovám a niektoré vzťahy k bytom a nebytovým priestorom a doplňujú niektoré zákony. Vysvetlivky.