Financování neziskových organizací - Polívka, M.
Spory v oblasti financovania rôznych druhov neziskových organizácií. Skúsenosti zahraničia s financovaním neziskového sektora. Daňové úľavy (3 základné podoby daňových úľav v zahraničí). Rozlišovanie medzi organizáciami verejne prospešnými a vzájomne prospešnými pri poskytovaní daňových úľav. Situácia v ČR. Koncepcia dotácií občianskym združeniam.