Správa o menovom vývoji v Slovenskej republike za rok 1993. 1
Správa predložená na rokovanie NR SR 7.6.1994. Menový vývoj: inflácia, vklady a úvery, peňažná zásoba, úrokové miery, platobná bilancia a devízové rezervy, dlhová služba a NBS, vývoj zahraničných úverov, peňažného a kapitálového trhu, banky. Menová politika.