Sponzor a šport - Rybárik, K.
Realizovanie sponzorovania v praxi - sponzorská zmluva, ktorá obsahuje jednotlivé požiadavky na reklamu, propagáciu sponzora na trhu a celý rad ďalších podmienok, ktorými sa sponzor a odberateľ vzájomne zaväzujú. Sponzorovanie slovenského športu. Podmienky sponzorovania. Vzor sponzorskej zmluvy.