Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov od 1. januára 1994. 2 - Piršelová, Dagmar
Úplné znenie zákona č.286/1992 Zb. v znení neskorších zákonov, s výkladom, podľa ktorého sa vykonáva zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Dokončenie z EPP č.6-7/94.