Investičný fond Creditanstaltu vypláca akcionárov - Hajko, J.
Rast čistej hodnoty majetku investičného fondu Creditanstalt - Slovenský investičný fond, a.s. Bratislava (dcérska spoločnosť rakúskej investičnej banky Creditanstalt Investment Bank AG Wien založenej jednou z najväčších európskych bánk Creditanstalt Bankverein AG Wien) a zmena jeho portfolia. Dosiahnutý zisk a vyplácané dividendy za r.1993.