Našou úlohou je stabilita meny Viceguvernér NBS Marian Jusko - Jusko, Marián
Rozhovor s viceguvernérom NBS M. Juskom o situácii v slovenskom bankovníctve. Podnikatelia, banky a úvery. Vysoké úroky, úplatkárstvo v bankovníctve. Devalvácia SK, menový vývoj a vývoj národného hospodárstva. Objem zahraničných investícií na Slovensku z ČR.