Súčasné zmeny môžu Slovenskú sporiteľňu vrátiť do úlohy "poslušnej slúžky", tvrdí jej bývalý prezident - Ondra, A.
Rozhovor s bývalým prezidentom Slovenskej sporiteľne, a.s. Bratislava, v súčasnosti člen jej dozornej rady, ktorého predseda FNM 21.6.1994 odvolal z funkcie. Zmena tohto peňažného ústavu po r.1990 z typickej sporiteľne na komerčnú banku. Privatizačný projekt sporiteľne, FNM 100 percentným akcionárom. Dôvody na odvolanie vysvetlené z oboch strán. Vplyv sporiteľne, ktorá obhospodaruje 90 perc. vkladov občanov, na slovenskú ekonomiku, jej úverová angažovanosť a vzťah k ostatným bankám. Úverové praktiky spoločnosti.