Zmenkové právo - Dědič, J.
Podstata zmenky a pramene právnej úpravy. Vydanie zmenky a zmena osoby majiteľa zmenky. Zmenková prísnosť. Podstatné náležitosti zmenky - zmenka cudzia (trata). Blankozmenka. Prevody zmenkových práv. Zmeny zmenky. Zmenkové rovnopisy a odpisy. Zmenkové rukojemníctvo. Zmenková intervencia. Zmenkový postih. Súdne vymáhanie zmenkových nárokov. Medzinárodné zmenkové právo. Vzorové blankety zmeniek.