Definitívne výsledky 20. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 15.6.1994 do 28.6.1994
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-účastinných spoločností s uvedením aukčných kúpnych cien, ponuky, dopytu a objemov obchodu.