Definitívne výsledky 21. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 29.6.1994 do 12.7.1994
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-akciových spoločností s uvedením aukčných kúpnych cien, ponuky a dopytu a objemov obchodu.