Účtování podnikatelů o kuponech Právní hledisko - Bernat, F.
Zložitosť témy "kupóny", prípadne kupónové hárky a talóny z hľadiska českej legislatívy o cenných papieroch (zákon č.591/1992 Sb. o cenných papieroch, v znení zák.č.89/1993 Sb. a časti ôsmej zák.č.331/1993 Sb.) a devízového zákona č.528/1990 Sb. Právna a účtovná stránka problému. Účtovanie kupónov: emisia, nákup a predaj kupónov.