G7: Neapolský summit - Sklenka, Miloš
Júl 1994 Neapol - summit G7 za účasti ruského prezidenta B.Jelcina. Rokovanie o zásadných otázkach svetového diania. Otázka podpory hospodárskeho rastu a stimulácie zamestnanosti. Riešenie regionálnych konfliktov vo svete.