Program podpory rozvoja cestovného ruchu novelizovaný - Dúžeková, Zuzana
V záujme skvalitnenia služieb cestovného ruchu s účinnosťou od 15. februára 1994 Ministerstvo hospodárstva SR spoločne so Záručnou bankou vyhlasujú novelizovaný "Program podpory rozvoja cestovného ruchu v Slovenskej republike II. Úplné znenie Programu. Zásady udeľovania oprávnení na vykonávanie sprievodcovskej činnosti v cestovnom ruchu.