Európskym normán sa musí Slovensko začať prispôsobovať už teraz Odborník z parížskeho ústredia kvalifikačnej firmy Bureau Veritas - Janků, Jaroslav
Certifikáty udeľované parížskou kvalifikačnou spoločnosťou Bureau Veritas. Certifikácia výrobku pre účely predaja. Spoľahlivosť kvality potravín. Známky kvality v Európe. Normy ISO 900-9004 prostriedkom pre udelenie certifikátu. Škála služieb poskytovaných slovenským potravinárom Bureau Veritas Slovakia.