Evropský hospodářský prostor a ČR - Schmied, O.
1. januára 1994 vstúpila do platnosti Dohoda o vytvorení Európskeho hospodárskeho priestoru (EHP). Charakteristika Dohody o EHP. Rozdiely medzi EHP a Európskou úniou. Česká republika a EHP.