Jaký bude Zahraniční obchod ČR 1994-1995
Budúci vývoj zahraničného obchodu ČR na r. 1994-95. Vonkajšie podmienky. Vnútorné faktory. Očakávaná dynamika zahraničného obchodu. Porovnanie zahr. obchodu ČR so svetom. Otázka udržania dynamiky zahr. obchodu. Subjekty, ktoré realizujú obchod. Podpora exportu. Ďalšie námety pre rozvoj zahr. obchodu ČR.