Od 1. července nově Středoevropská dohoda o volném obchodu (CEFTA) - Hrušková, O.
Úlohy a ciele Stredoeurópskej dohody o voľnom obchode (CEFTA). Od 1.7.1994 vstupuje do platnosti nový Dodatkový protokol k Stredoeurópskej dohode o voľnom obchode týkajúci sa zmien Protokolov 1-6. Charakteristika novelizovaných protokolov.