Zahraniční obchod pod lupou
Výsledky zahraničného obchodu ČR v r. 1993. Dynamika zahr. obchodu. Teritoriálne zameranie zahr. obchodu. Komoditná štruktúra zahr. obchodu. Obchodná bilancia. Cenový vývoj. Export českého spracovateľského priemyslu. Menová štruktúra zahr. obchodu. Zahraničný obchod ČR službami.