Úloha zahraničního obchodu Transformace zemí střední Evropy - Kleer, J.
Zahraničný obchod krajín strednej Európy po páde socializmu v r. 1989. Zmena orientácie zahraničného obchodu. Otváranie sa národných ekonomík vonkajšiemu svetu. Dôsledky liberalizácie zahraničného obchodu. Prístup krajín strednej a východnej Európy na západné trhy - bariéry.