Indikatívny program pomoci Európskej únie Slovenskej republike - PHARE na roky 1994-1996
Text prvého viacročného programu pomoci, ktorý zahŕňa: rozvoj súkromného sektora, ľudských zdrojov, systému sociálnej ochrany, rozvoj infraštruktúry, modernizáciu štruktúr štátu a občianskej spoločnosti. Údaje o pomoci PHARE Slovensku za r.1991-1993 v mil. ECU.