Začleňovanie Európskeho dohovoru o ľudských právach do nášho právneho poriadku. 2 - Grman, Štefan
Príprava návrhov nových právnych úprav v súvislosti s harmonizáciou právnych poriadkov Európskeho spoločenstva. Ide o oblasť ochrany ľudských práv a základných slobôd ako aj ústavného súdnictva.