Referáty z konferencie "Právny štát: koncepcie a inštitúcie"
Referáty z konferencie, ktorá sa konala v dňoch 14. - 16. februára 1994 v Piešťanoch. Konferenciu "Právny štát, jeho koncepcie a inštitúcie" organizoval Ústav štátu a práva SAV.