Ekonomická kriminalita versus podnikateľ. 1 - Minárik, Š.
Ucelený výklad prvého a druhého oddielu o trestných činoch hospodárskych a majetkových, tak ako vyplývajú z platného Trestného zákona, č.140/1961 Zb. v znení ako vyplývajú z neskorších zmien a doplnení zákonmi č.175/1990 Zb., č.545/1990 Zb., č.557/1991 Zb., č.177/1993 Z.z. Trestné činy hospodárske - proti hospodárskej sústave, hospodárskej disciplíne, proti mene a trestné činy daňové, proti predpisom o hospodárskej súťaži, ochranných známkach, chránených vzoroch a proti autorskému právu.