Bankroty v Maďarsku - Ujházy, K.
Skúsenosti Maďarska s bankrotmi. Charakteristika zákona prijatého maďarským parlamentom v r. 1991 (účinnosť od r. 1992). Vývoj bankrotov a likvidácií v Maďarsku za posledné dva roky. Sociálne dopady bankrotov.