K zadávaniu stavieb v SRN, USA, SR a ČR - Marek, K.
Problematika zadávania stavieb. Zadávanie stavieb v SRN a čiastkovo v USA a Kanade. Súťažné podmienky dodávok stavebných prác sú v SRN v Zadávacom poriadku pre stavebné práce. Voľná súťaž ako jeden zo spôsobov výberu podnikateľov. Ďalším zo spôsobov výberu podnikateľov je užšia súťaž. Konanie verejnej súťaže. Právne predpisy a ustanovenia zadávania stavieb. Zadávací poriadok stavieb v ČR a SR.