Verejná súťaž - Zákon o verejnom obstarávaní - Brenčičová, M.
S cieľom zabezpečiť hospodárne disponovanie so štátnymi finančnými prostriedkami vstúpil od 1. januára 1994 do platnosti zákon č.263/1993 Z.z. o verejnom obstarávaní. Informácie, ktoré obsahuje oznámenie o vyhlásení verejnej súťaže podľa 281-288 Obchodného zákonníka a 4 zákona č.263/1993 Z.z.