Zanedbanie a ochrana dôležitých skutočností. 1 - Vyparina, S.
Ďalší príspevok z rubriky "Duševné vlastníctvo", ktorý sa zaoberá problematikou zanedbania povinnej starostlivosti o utajenie a zneprístupnenie dôležitých skutočností a ich strate, ako aj ich ochranou na pracoviskách predvýrobných etáp.