Miestne rozpočty 1994 - Mikš, J.
Súhrnná charakteristika rozpočtov miest a obcí v Slovenskej republike a systém ich finančného a rozpočtového hospodárenia v roku 1994. Ciele a zásady rozpočtovej politiky vo vzťahu k miestnym rozpočtom. Obsah rozpočtov obcí, štruktúra príjmov a výdavkov. Priame financovanie vzťahov štátneho rozpočtu k rozpočtom obcí. Podiely na príjmoch štátneho rozpočtu v rozpočtoch obcí. Bilancia príjmov a výdavkov rozpočtov obcí v roku 1994.