Štátna správa francúzskeho vnútorného obchodu v podmienkach regionalizácie a decentralizácie - Kita, Jaroslav
Od roku 1982 prechádza francúzska štátna správa procesom decentralizácie. Reorganizácia štátnych služieb na úrovni centrálnej i miestnej. Štruktúra vnútorného obchodu. Štruktúra orgánov centralizovanej štátnej správy v oblasti vnútorného obchodu. Externé služby štátnych orgánov. Konzultatívne orgány.