Podnikateľ a poistenie - Kašiar, J.
Všeobecný výklad poistných podmienok pre poistenie majetku a zodpovednosti za škodu z podnikania v zmysle Občianskeho zákonníka. Niektoré základné pojmy z poistenia a poisťovníctva.