Sadzby havarijného poistenia pre podnikateľov a súkromné osoby sa v Slovenskej poisťovni vyrovnali - Matloň, Igor
Zmeny vo výške havarijného poistenia motorových vozidiel uplatňované Slovenskou poisťovňou, a.s. Bratislava od 11.7.1994.