Budoucnost zní: připojištění - Polívka, M.
Zákon č. 42/94 Zb., o dôchodkovom pripoistení. Vznik penzijných fondov. Rôzne systémy dôchodkového pripoistenia vo svete. Trojstupňové sústavy dôchodkového zabezpečenia vo vyspelých krajinách s trhovou ekonomikou. Základné typy pripoistenia - priebežné financovanie, fondovanie, systém účtovnej rezervy. Nedostatky dôchodkového pripoistenia v ČR.