Moderné výučbové technológie - Sabol, Tomáš
Ďalší príspevok zo seriálu o medzinárodnej konferencii moderné výučbové technológie v projektoch škola - priemysel. (VS č.22/93 a 23/93). Názory odborníkov v Technology Education na proces výučby. Teória konštruktivizmu, konštruktivistický prístup. Kontextové alebo situačné učenie. Učebné prostredie. Učenie technikou "práve včas učenie" (just-in-time learning), "súbežné učenie" (current learning). Definovanie piatich základných princípov reformy vzdelávania.