Budeme obchodovat se znečištěním? - Kovář, J.
Obchodovateľné povolenia - jeden z nástrojov ekologickej politiky. Množstvo vydaných emisných povolení. Bariéry pre zavedenie obchodovateľných povolení u nás. Niektoré ďalšie aspekty obchodovateľných povolení.