Postihují konjunkturní salda skutečnost - Jílek, Josef
Podrobnejšie porovnanie výsledkov konjunkturálneho prieskumu s dosiahnutými indexmi za priemyselnú a stavebnú výrobu Česka za štvrťroky r.1991-1993.