Legislatívne aspekty podnikania v SR. 1 Seriál Trendu a Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania o podpore podnikania na Slovensku - Lajčiaková, D.
Prvá časť prehľadu aktuálnych právnych predpisov, ktoré súvisia s malým a stredným podnikaním rozdelený na okruhy: Podnikanie, obchod. Súdna a mimosúdna rehabilitácia, reštitúcie, transformácie. Nehnuteľnosti, pozemky. Stavby, byty, nebytové priestory. Nehmotné majetkové právo. Financie. Dane. Poplatky. Účtovníctvo. Ceny.