Podniková strategie na mezinárodních trzích Analýza vektorů růstu
Pri tvorbe podnikovej stratégie sa často prehliadajú medzinárodné možnosti jej realizácie. Jeden z nástrojov - analýza vektorového rastu. Táto analýza vedenia podniku pomáha pri rozhodovaní a voľbe optimálnej stratégie z hľadiska domácich aj medzinárodných podmienok trhu. 9 alternatív vektorov rastu.