S podporou Európskeho spoločenstva - Brhel, Jozef
Vznik Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania na Slovensku. Aktivity a prioritné úlohy NAR MSP. Zakladanie poradenských a informačných centier. Služby, ktoré poskytujú poradenské centrá v rôznych mestách Slovenska.