Základy podnikania v cestnej doprave - Gnap, Jozef
Postupné zapájanie Slovenska na dopravnú sieť Európy. Prehľad najdôležitejších zákonov a predpisov upravujúcich podnikanie v cestnej doprave. Základné právne predpisy súvisiace s podnikaním v medzinárodnej cestnej doprave. Medzinárodné dohody a dohovory v cestnej doprave. Bilaterálne medzivládne dohody o cestnej doprave. Multilaterálne povolenie dopravcom - CEMT - (Konferencia európskych ministrov dopravy).