Živnostenský zákon
Úplné znenie zákona č.455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon) v znení zákona č.231/1992 Zb., zákona č.600/1992 Zb. a zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.132/1994 Z.z., s výkladom.