Kontrapunkty českého managementu - Truneček, Jan
Úroveň manažmentu a jeho strategická činnosť - hlavný zdroj ďalšieho rozvoja podniku. Chovanie českých manažérov v období transformácie. Absencia dlhodobej stratégie v podniku. Priorita výroby pred potrebami zákazníka. Podcenenie ekonomického riadenia. Cieľové riadenie a tímová práca - hlavné predpoklady fungovania podniku.