Lekce úspěšného zmenšování firmy
Zmenšovanie veľkosti firmy - systematická redukcia stavu personálu vedením firmy. Program zmenšovania firmy - strategicky plánovaný, správne realizovaný. 5 lekcií pre firmy, ktoré chcú úspešne zmenšovať.