Metodické usmernenie k vyhláške MF SR č.55/1994 Z.z. zo dňa 22. februára 1994 o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou
Text metodického usmernenia vydaného 7.6.1994 MF SR spolu s Metodickým pokynom pri vydávaní certifikátov pre elektronické registračné pokladnice Elektrotechnickým výskumným a projektovým ústavom, a.s. Štátna skúšobňa SKTC 101 v Novej Dubnici.