Prvý január 1995 - Deň "D" pre registračné pokladnice
Vyhláška, ktorá vstupuje do platnosti od 1. januára 1995 ukladá povinnosť používania registračných pokladníc pri predaji tovaru. Opatrenia pri evidencii tržieb na zamedzenie daňovým únikom. Skúsenosti s používaním registračných pokladníc v iných štátoch Európy. Výhody a nevýhody pri používaní elektronickej a počítačovej registračnej pokladnice.